skip to Main Content
+31 6 21 822 443 lars@sitback.nl Sitback uses Telegram
Dat Is Een Prijswinnaar

Dat is een prijswinnaar

Zo zeg. Lekker gewerkt de laatste paar weken. Veel leuke opdrachten. Kort, snel en bondig. Altijd goed. Zo blijven ontwerpjes fris. Het leuke is dat ik zo nu en dan ook foto’s toegestuurd krijg van het uiteindelijke eindresultaat.  Erg in de haak. En ik maak er meteen gebruik van in deze nieuwe post van Sitback.

Reclame
Zoals jullie misschien al weten werk ik geregeld voor Fondsenbeheer Nederland. En dan voornamelijk voor Nationaal Restauratiefonds , Nationaal Groenfonds en Herbestemming.nu Men is nu gevestigd in Amersfoort. Ik vind het en mooie organisatie die prachtig werk verricht. Nederland blijft en wordt er mooier van. Check het maar eens op hun websites.

De Pieter van Vollenhoven Prijs
De voorbeelden in dit bericht betreffen nu voornamelijk designs die ik voor Nationaal Restauratiefonds heb gemaakt. Waaronder een cheque en plaquette voor de Pieter van Vollenhoven Prijs 2017. ​Professor mr. Pieter van Vollenhoven reikt de prijs zelf uit aan monument eigenaren. De Pieter van Vollenhovenprijs is een jaarlijks terugkerende prijs aan een particulier of organisatie en drukt de waardering uit voor de wijze waarop zij het monument een nieuwe bestemming hebben gegeven.

Ik heb in het verleden al meerdere varianten gemaakt. De versie voor 2017 is geslaagd. Zowel het logo, design en lay out heb ik, als Sitback zijnde, ontworpen. Een krachtig logo met bijbehorende cheque en plaquette.


De winnaar van 2017. Jan Burgmans, initiatiefnemer van de herbestemming van voormalig Weverij ‘De Ploeg  (foto: Vincent van Hoven)

 

Metaal
De onderstaande plaquette wordt al sinds een paar jaar in metaal geëtst. Dit jaar hebben we de foto bovenin in zwart & wit aangeleverd. Het resultaat is er weer net iets beter en mooier op geworden.

 

En nog een
Ik ga meteen door met de volgende cheque. Voor het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst tussen Nationaal Restauratiefonds en het Noord-Hollands Fonds voor Monumenten heeft Sitback een mooi design gemaakt. Ditmaal in een iets groter formaat. Namelijk A1 in plaats van de A3 voor de Pieter van Vollenhoven Prijs. Deze grote cheque komt erg goed over op deze foto. Mooi die rust bovenin. Beide een geslaagd design.


(foto: Nick Steinbuch)

 

En als laatste maar zeker niet de minste.
Heb ik een ontwerp gemaakt voor een interne bedanktkaart van Fondsenbeheer Nederland. Ter afscheid van hun collega’s van Boei. Ze gaan verhuizen.
Het nieuwe kantoorgebouw van Fondsenbeheer Nederland in Amersfoort heb ik binnen Adobe Illustrator in vectoren en in outline opgezet. Vervolgens binnen de huisstijl van Fondsenbeheer Nederland er een geslaagd ontwerp van gemaakt. Met teksten en illustratie. Wow. Onderstaand zien jullie het resultaat.

Een paar voorbeelden van voorgaande Pieter van Vollenhoven Prijsuitreikingen

(foto’s: Vincent van Hoven)

Back To Top
×Close search
Zoeken